Büyükşehir Belediyesi’nde Şok!    Ali Haydar Bulut İstifa Etti!

Geçtiğimiz günlerde Başkan Tahir Büyükakın tarafından kurum bünyesinde gerçekleşen yeni görevlendirmeler neticesinde genel sekreter yardımcısı olarak görev yapan Derince Belediyesi’nin eski başkanlarından Ali Haydar Bulut, Kentsel Yenileme ve Planlama Ofis Başkanı olarak görevlendirilmişti.

BÜYÜKAKIN İKNA EDEMEDİ

Bulut aldığı karar neticesinde bu görevinden istifa ettiğini belediye yönetimine iletti. Bu şok istifa sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Ali Haydar Bulut ile görüşerek istifadan vazgeçirmek istediği, ancak bunda başarılı olamadığı, Bulut’un kararının arkasına durarak görevinden ayrıldığını kendisine kesin şekilde ilettiği öne sürüldü.

ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER YAŞANMIŞTI

Bilindiği gibi Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan değişikliklerle ilgili olarak; ali Haydar Bulut gibi genel sekreter yardımcısı olan Sadık Uysal; İletişim Ofis Başkanlığına, adı uzun süre genel sekreterlik için geçen ve Başkan Tahir Büyükakın’ın da bu yönde Ankara’ya isim olarak bildirdiği öne sürülen Hasan Aydınlık ise Yerel Kalkınma Ofis Başkanı olarak görevlendirilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.