“Büyük Hizmetler Körfez’i Bekliyor”

Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan ile yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen danışmaya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti MKYK Yedek Üyesi ve Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP Körfez İlçe Başkanı Selim Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı İsmail Yıldırım ve İbrahim Gürsel, AK Parti Körfez Belediye Başkan aday adaylarından Ferhat Selvi, Sinan Barış Kaya ve Alim Erdemir, Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, meclis üyeleri, mahalle başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

“İKİ SEÇİMDE BAŞARILI OLDUK”

Toplantının açılışında konuşan ilçe başkanı Nurettin Okudan, “Göreve geldikten sonra Cumhur İttifakı paydaşı olan partililerimizle birlikte çok önemli iki seçimi atlattık. İlk seçimde milletin bekası için görevimizi yerine getirdik ve Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi amacıyla çalışma yürüttük, ikincisi ise yerel seçimlerde Körfez Belediyemizi yeniden kazandık. Her zaman milletimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Milletimizle sık sık bir araya geliyoruz dedi.

“KÖRFEZ’İ YİNE BİZ YÖNETİYORUZ”

Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül’ün sunumlarının ardından konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “Seçimleri tamamladık ve Körfez Belediyemizi yönetmeye devam ediyoruz. Sonk seçimde Cumhur İttifakı partileri ve teşkilatlar olarak gece gündüz çalıştık. Çok şükür Rabbimiz bizlere yeniden çok önemli bir zaferi daha kazanmamızı nasip etti. Fakat yerel seçimlerde bir miktar düşüş yaşadık.

“İLÇEMİZİ GELİŞTİRECEĞİZ”

Daha fazla çalışarak, daha büyük zaferlerin kazanılmalı için çaba göstereceğiz. Geçen dönem birçok hizmeti ilçemize kazandırmıştık. Yeni dönemde ise Büyükşehir Belediyemizin, milletvekillerimizin ve teşkilatımızın desteği ile Körfezi’mizi yenileyip geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“ERDOĞAN KAÇACAK DEDİLER”

Toplantının sonraki bölümünde kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu toplantıda kürsüye gelirken Filistin’de şehit edilen insanları; çocukları ve kadınları anımsadım. Sonra 15 Temmuz aklıma geldi. Pazartesi günü 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü. O gün ben de Körfez ilçesindeydim. Çok geçmeden meselenin bir hain kalkışma olduğunu öğrendik. O zaman birileri ‘Erdoğan kaçacak’ dedi. O diyenlerin hepsi şimdi sayın cumhurbaşkanımızın kaçacak dediği ülkelerde köşe bucak Türkiye’nin güvenlik güçlerinden kaçıyor.

DOĞAN AYDAL’A TEPKİ GÖSTERDİ

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesine aday gösterilen YRP’li zat ‘Cumhurbaşkanımızın Amerika’ya gideceğini söylemiş. Beyefendiye hatırlatıyorum, bundan daha önce ‘Kaçacak’ diyenlerin hepsi şu an Amerika’da. Kendisi de sanırım rezervasyonunu yaptırdı. En yumuşak ifadeyle hadsizlik ve apaçık terbiyesizlik. Kefenimizi giydik ve bizler bu yola çıktık. Kendisini kınıyor ve haddini bilmeye davet ediyorum. İnsanın ağzından çıkanı kulağı duyacak. Kendi iplerini tutanların söylettikleri ile konuşanların zamanında nereye gittiklerini hatırlasın.”

“ŞEHİR HASTANESİNDE NEDEN ESTETİK YOK?”

Körfez’deki danışma kurulu toplantısında söz alan AK Parti Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Görçeker şunları söyledi: “Dün Darıca’daki toplantıda partililerimizle buluştuk. Bu sırada il başkanımız Şahin Bey’e bir telefon geldi ve hepimiz çok şaşırdık. Başkanımızı arayan vatandaşımız Kocaeli Şehir Hastanesinde neden estetik ameliyat yapılmadığını sordu. İşte görüyorsunuz, AK Parti olarak sağlıkta çıtayı bu kadar yükselttik.

“SİYASET UZUN BİR YOL”

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen danışma kurulu toplantısında milletvekilleri adına konuşan Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, teşkilat bünşesinde bürokrasiden gelen milletvekillerinden rahatsızlık duyulduğu iddiaları ile ilgili bir ifade kullandı. Hülagü, “Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğümün ve ardından başlayan cumhurbaşkanlığı başdanışmanlığı sonrasında vekillikle birlikte bu yola girdiğimizde bana ‘Siyaset uzun bir yol demişlerdi. O yüzden hep birlikte yol yürüyeceğiz, ben sizden razıyım, siz de benden razısınızdır umarım” diye konuştu.  

“AMERİKA’DAN GETİRECEKLERDİ”

Toplantıda son olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, 15 Temmuz yaşanırken kendisinin partinin Başiskele İlçe Başkanı olduğunu dile getirdi. O gece 251 kişinin şehit olduğunu dile getiren Talus, “Tankların arasından geçip bir belediye başkanının evinden 15 Temmuz gecesi yaşananları televizyondan izleyenleri bu millet unutmamalı. O geceyi millete yaşatanları ‘Özgürlük vereceğim’ diyerek Amerika’dan gelecekler dediğini unutmamalı.

“GENEL MERKEZE TEŞEKKÜR ETTİ”

Zor bir yerel seçimi geride bıraktık. Körfez ilçemizde çok sayıda aday adayımız vardı, ancak genel merkezimiz Şener başkanımızla yola devam edilmesi kararını aldı. Bu nedenle Cumhurbaşkanımıza ve genel merkez yönetimimize teşekkür ediyorum. Genel olarak sürece baktığımızda ilçe başkanlığı yapan isimlerin aday gösterildiğini görüyoruz. Şener Başkanımız seçim beyannamemizi sundu. Tüm başkanlarımızla beyannamelerimizi yüzde 90’ın üstüne çıkardık ve ardına yatırım da yaptık.”

C

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.