banner3089
banner3047

Biri Oyaladı, Diğeri Kucağındaki Bebekle Çaldı

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, bir kişinin gözcülük yaptığı, kadının ise kucağındaki bebekle aracın kapısını açarak içindeki eşyaları çaldığı anlar kaydedildi.
Olay, Yenişehir Mahallesi Bade Sokak'ta meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar, gözlerine kestirdikleri kağıt toplama aracına yöneldi. Hırsızlardan biri çevreyi kontrol ederken, arkasından gelen kadın, aracın kapısını açarak içindeki bazı eşyaları aldı. Hırsızlığa bir bebeğin ve çocukların da alet edilmesi büyük tepki çekti.
Güvenlik kamerası görüntülerinde, bir kişinin önden gelerek çevreyi gözetlediği, kadının ise hırsızlık eylemini gerçekleştirdiği görülüyor.
Ayrıca, gözcülük yapan şahsın kameraya yansıyan el hareketleri dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.