Beyzanur Ve Ömer Çok Mutlu!

Körfez ilçesinin tanınmış simalarından olan Binali Toprak, geçtiğimiz gün düzenlenen görkemli bir törenle kızını evlendirdi. Binali ve Yenigül Toprak çiftinin güzel kızları Beyzanur ile Asuman-Ahmet Gültekin çiftinin yakışıklı oğulları Ömer, bir ömür boyu sürecek mutluluk için “Evet” dediler. Polis memuru olan gelin ve damadın düğündeki mutlulukları ise yüzlerinden okunuyordu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikah ve düğün merasiminde gençleri ve ailelerini protokol mensupları ile çok sayıda davetli yalnız bırakmadı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Düğüne katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Erdemiş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı, Körfez Belediye Meclisi’nin AK Partili üyesi Ramazan Tuna ile MHP’li üyesi Ahmet Topuz ile çok sayıda davetli katıldı.

BİNALİ TOPRAK TEŞEKKÜR ETTİ

Kıyılan nikahla evliliklerini resmileştiren Beyzanur ve Ömer’in mutluluklarına kalabalık bir grup şahitlik etti. Düğün merasiminin ardından bir açıklama yapan ve tüm konuklarına kendilerini yalnız bırakmadıklarını için teşekkür eden düğün sahiplerinden Binali Toprak, “Böylesine mutlu bir günümüzde dost ve akrabalarımızın yanızma olması bizleri çok sevindirdi, teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.