Batı, Bekiroğlu’nu Ağırladı

Yaklaşık 2 yıldır partinin Kocaeli İl Başkanlığı görevini yürüten Murat Nuri Demirbaş, parti genel merkezine istifasını sundu. Daha sonra yapılan değerlendirmelerin ardından MHP’de yeni il başkanı olarak Tuncay Batı atandı. Batı, yetkinin verilmesinin ardından Ankara’dan döndü ve görevine hemen başladı.

BEKİROĞLU ZİYARET ETTİ

Bu arada yeni İl Başkanı Tuncay Batı’ya tebrik ziyaretleri de başladı. Partinin Körfez’deki başarılı ilçe başkanı Av. Doğan Bekiroğlu da yönetimi ile birlikte Batı’ya konuk oldu ve kendisinin yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar dilediler. Bekiroğlu, buluşma anısına il başkanı Batı’ya bir de tablo hediye etti.

“TEŞKİLATIMIZLA GÜÇLÜYÜZ”

İlçe Başkanı Bekiroğlu’na ziyareti dolayısıyla teşekkür eden MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, “Bilgi liderimiz Devlet Bahçeli tensipleri ile yeni görevimize başladık. Teşkilatlarımız ile her zaman bir ve beraber olacağız. Bu güçlü duruşumuzu hiç kaybetmeden önümüzdeki süreçte partimizin kentimizde en iyi neticeyi alması için çaba göstereceğiz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.