Başsavcı’ya “Hoş Geldin” Ziyareti

Hakimler ve savcılar atanması ile geçtiğimiz günlerde Körfez ilçesinde görevlendirilen ve kısa bir süre önce de vazifesine başlayan Körfez Cumhuriyet Başsavcıİsa Büyük’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Savcı Büyük önceki gün de Körfez ilçenin bazı değerli ve önemli isimlerini makamında kabul etti.

BÜYÜK’Ü KUTLADILAR

Körfez Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Yahya Öztürk, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Mehmet Çöven, ilçenin tanınmış iş insanı ve kanaat önderlerinden Mehmet Allak ile tanınmış siyasilerden Veli Yıldız, Başsavcı İsa Büyük ile bir araya geldi ve kendisini yeni görevi dolayısıyla tebrik etti.

DESTEK SEVİNDİRDİ

Konukları ile yakından ilgilenen Körfez Cumhuriyet Başsavcısı İsa Büyük, Körfez gibi Türkiye için çok önemli bir bölgede görev yaptığı için çok mutlu olduğunu söyledi ve misafirlerine destek ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.