Başkanlar Hereke-Çerkeşli Yol  Projesini Birlikte İnceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yukarı Hereke bölgesinden Dilovası Çerkeşli’ye ve Dilovası Devlet Hastanesi’ne direkt bağlanmasını sağlayacak yol projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Tahir Büyükakın, Yukarı Hereke-Çerkeşli yolunda dev yatırımla hayata geçirilen 5 bin 200 metre uzunluğundaki yol çalışmasında incemelerde bulundu.

KALABALIK İNCELEME

Başkan Tahir Büyükakın’a inceleme gezisi sırasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Büyükşehir Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, meclis üyeleri ve AK Partili yöneticiler katıldı.

YOL ASFALTLANACAK

Yapılan proje kapsamında 5 bin 200 metre uzunluğundaki yola bütününü kaplayacak şekilde toplam 6 bin 700 metreküp beton dökümünün gerçekleştiği bildirildi. Önümüzdeki günlerde ise yolun tamamının asfaltlanacağı, bu işlem için de 6 bin 300 ton asfaltın seriminin yapılacağı bildirildi. Proje ile ilgili açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bu çok önemli çalışmanın ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.