Başkan Talus, İlçe İlçe  Delegelerle Buluşuyor

Başkan Talus, kongrelerin dünden geleceğe birlik ve beraberliğin pekiştiği, daha da güçlendikleri bir süreç olacağını ifade etti.


KARTEPE VE DARICA
AK Parti Kocaeli’de ilçe kongreleri bu hafta sonu başlıyor. İlk kongre Kartepe’de cumartesi günü Uzunçiftlik Düğün Salonu’nda. Mevcut Başkan Sadık Yılmaz’ın görevi devredeceği kongrede ortak Başkan Adayı Murat Yılmaz olacak. İkinci kongre Darıca’da pazar günü Bağlarbaşı Spor Salonu’nda. Darıca’da mevcut başkan Köksal Şakar yeniden ortak aday olarak belirlendi. Her iki kongre de saat 11.00’de başlayacak.


GENİŞ KATILIMLI
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, her iki kongreden önce delegelerle bir araya geldi. İlçe Belediye Başkanları, ilçe başkanları ve adayların da yer aldığı, geniş katılımlı delege toplantılarında konuşan Başkan Talus, kongrelerin dünden geleceğe birlik ve beraberliğin pekiştiği, daha da güçlendikleri bir süreç olacağını vurgulayarak şunları söyledi:


TALUS’UN MESAJI
“Daha çok insanı kucaklamak için kollarımızı daha çok açacağız. İçinden geçtiğimiz olağanüstü şartlarda ne parti içinde ne de seçmen arasında küskün, dargın, kırgın bırakmamak üzere bütün arkadaşlarımızla tempomuzu düşürmeden, hatta daha da artırarak çalışacağız. Kongrelerimizin negatif gündem kurgularına takılmadan, birlik ve beraberlik ruhuyla tamamlayacağız”.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.