Başkan Söğüt: “Önemli Bir Yere Sahipsiniz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 198. Yılı ve Zabıta Haftası sebebiyle belediyede görev yapan zabıta personeliyle bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve Zabıta Müdürü İskender Mecit Mert’in de katıldığı ziyarette zabıta personeli ile sohbet eden Başkan Söğüt, çalışma arkadaşlarını tek tek tebrik etti.

ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPSİNİZ
Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne yaptığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt; “7 gün 24 saat çalışma esasına göre, kanunların ve yönetmeliklerin belirlediği yetkiler çerçevesinde görevinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Zabıta ekiplerimizin varlığı, toplumun huzur ve refahını tesis etmesi açısından çok önemli. Biz zabıtamız ile düzeni, tertibi, birbirimize olan saygıyı, hukuk ve yönetmelik kurallarının uygulanmasını sağlamış oluyoruz. Aslında her bir kural vatandaşımızın mutluluğunu hedeflemiştir. Sizler, bu yüzden bizler için çok önemli bir yere sahipsiniz.

 ZABITA HAFTASI KUTLU OLSUN
Belediyemizin Zabıta ekibi olan siz değerli mesai arkadaşlarımızın her birine teşekkür ediyorum. Halka görünen yüzümüz sizlersiniz. Sizler nezdinde, 198 yıllık köklü bir geçmişe sahip, ülkemizin her bir köşesinde fedakârca görev yapan Zabıta çalışanlarının Zabıta Haftası’nı kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.