Başkan Söğüt, Muhtar Tülay  İle Çalışmaları Denetledi


Başkan Söğüt, bu kapsamda Kuzey Mahallesi Muhtarı Gülten Tülay ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında Başkan Şener Söğüt’e Belediye Meclis Üyesi Nebahat Çelik de eşlik etti.

ÇALIŞMALARI DA İNCELEDİLER

Muhtarlık makamında Başkan Söğüt’ü ağırlayan ve bölgesindeki eksiklerle ilgili bilgiler veren Muhtar Gülten Tülay, hizmetler dolayısıyla kendisine teşekkür etti. Bu arada gerçekleşen buluşma sonrasında Başkan Söğüt, Muhtar Tülay ve meclis üyesi Çelik, Kuzey Mahallesi’nde devam eden çalışmaları da yerinde gördü ve inceledi.

“MİLLETİMİZİN TALEBİ BİZİM İÇİN EMİRDİR”

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kuzey Mahallesi Muhtarımız Gülten Tülay ve meclis üyemiz Nebahat Çelik ile birlikte mahallemizi gezerek hayata geçirdiğimiz projeleri inceledik ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili fikir sahibi olduk. Hemşehrilerimizin talepleri bizim için emirdir. İlçe halkımızın huzuru ve mutluluğu için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.