Başkan Söğüt, “Her Zaman Minnetle Anacağız”

MEZARLARI BAŞINDA DUALAR ETTİ

Başkan Söğüt, 1994-1999 yılları arasında Körfez Belediye Başkanlığı yapan, ardından AKParti’den üç dönem milletvekilliği görevini üstlenen ve 4 Ekim 2023 tarihinde yaşamını yitiren Muzaffer Baştopçu ile 4 Ekim 2020 tarihinde yaşama elveda diyen eşi Hale Baştopçu’nun Karşıyaka Mezarlığı’ndaki kabirleri başında dua etti.

BAŞTOPÇU ÇİFTİNİN VEFATININ YIL DÖNÜMÜ

Geçmiş dönem belediye başkanımız, Kocaeli milletvekilimiz kıymetli büyüğümüz Muzaffer Baştopçu ve eşi Hale Baştopçu’yu mezarlarında ziyaret ederek vefatlarının sene-i devriyesinde dualar ile andık. Mekanları cennet olsun. Gerek Körfez Belediye Başkanlığı döneminde gerekse de Milletvekilliği süresi boyunca hem ilçemize hem de Kocaelimize önemli hizmetleri oldu. Daima saygıyla, sevgiyle hatırladığımız Muzaffer Baştopçu'yu vefatının sene-i devriyesinde rahmet ile yâd ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.