Başkan Söğüt, Din Görevlileriyle Buluştu

Başkan Söğüt, “Toplumun manevi huzuru ve mutluluğu hepimizin önceliği” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen buluşmada Körfez’de görev yapan din görevlileri ile Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Buluşmaya ayrıca; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Körfez İlçe Müftüsü Muhammed Aydın ve Körfez’ de görev yapan çok sayıda din görevlisi de katılım sağladı.

DİN GÖREVLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Programda ilk olarak İlçe Müftüsü Muhammed Aydın konuşma yaptı. Aydın, Başkan Söğüt’e desteklerinden dolayı ve anlamlı buluşmaya ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Aydın’ın ardından söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bizlere manevi anlamda değer katan sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hepinizi canı gönülden kutluyorum” dedi.

ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYORSUNUZ

Başkan Söğüt; “Özellikle toplumumuzun manevi huzuru, mutluluğu, saadeti hepinizin de bildiği gibi özellikle inanç dünyasına dokunmak, insanlara manevi zenginlik katmak siz değerli hocalarımız sayesinde oluyor. Şuanda toplumumuzun en fazla neye ihtiyacı var diye sorduğumuzda, hepimiz hem fikir olarak verdiği cevap maneviyata, inanca ve İslami değerlere sahip çıkma olduğudur. Hem camilerin ve hem de din görevlilerimizin sıkıntılarını konuşmamız bu bağlamda çok önemli” dedi.

“ÖRNEK OLMALIYIZ”

Din görevlilerin gayretlerini her zaman takdir ettiklerini ve desteklerini söyleyen Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, “Öncelikle ben hepinizin Cami ve Din Görevlileri Haftanızı tebrik ediyorum. Çocuklar ve gençler bizi örnek alıyor. Bu yüzden inancımız konusunda onlara doğru yolu göstermemiz gerekiyor ‘’ dedi. Konuşmanın ardından geçtiğimiz Ramazan ayında Teravi namazını hatimle birlikte kıldıran hocalara Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen teşekkür belgeleri takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.