Başkan Söğüt, Cağ Kebabı Kesip İkram Etti

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Körfez Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi yine başarılı bir etkinliğe imza attı. Dernek başkanı Yavuz Göğdemir ile yönetim kurulu üyelerinin ev szahipliğinde gerçekleşen görkemli buluşmada yönetimin başarılı ev sahipliği dikkat çekti. Etkinlikte tüm konuklara Erzurum’un yöresel lezzeti olan cağ kebabı ikram edildi.

BAŞKAN SÖĞÜT DE KATILDI

İlimtepe Mesire Alanı’nda düzenlenen geleneksel piknik buluşmasında Dadaşları Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avnu Gözütok, kent genelinden sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

SANATÇILAR SAHNE ALDI

Pikniğe katılan tüm konuklarla tek tek selamlaşan Belediye Başkanı Söğüt, bir ara cağ kebabının başına geçti ve etleri bizzat keserek Dadaşlara ikram etti. Dernek başkanı Yavuz Göğdemir de Başkan Söğüt’le birlikte phrograma katılan hemşehrilerini ağırladı. Erzurum Bar ekibinin de halk oyunları gösterisi sunduğu piknik organizasyonunda ayrıca Ayaz Toprak, Murat Balkuş ve Oktay Parlar gibi sanatçılar sahne aldı.

BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Program içeriğinin yanı sıra katılımcılar arasında çekilişlerin de yapıldığı piknikte konuşan dernek başkanı Yavuz Göğdemir, “Geleneksel olarak her yıl tekrarladığımız piknik programımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için tüm hemşehrilerimize ve kıymetli protokol mensuplarına teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

SÖĞÜT OK DA ATTI

Daha sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise “Dadaşlar diyarı Erzurum’un yiğit gönülleriyle, Körfez Erzurumlular Derneğinin gerçekleştirdiği 3. Geleneksel Piknik Şöleni’nde hemşehrilerimizle bir aradaydık. İlgi dolayısıyla tüm Dadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bu arada Başkan Söğüt, etkinlikler kapsamında ok atıp çay eşliğinde Erzurumlularla sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.