Başkan Söğüt, Bakan Bak  İle Yeni Yatırımları Görüştü

31 Mart 2024 seçimleri ile başlayan hizmet döneminde birçok özel ve görkemli projeyi hayata geçiren ve yenilerini de projelendiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ankara ile de temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Söğüt, önceki gün Ankara’da bir dizi temasta bulundu. Başkan Söğüt, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya geldi.

YENİ TESİSLER YAPILACAK

Bakan Bak ile görüşmesi sırasında AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da hazır bulunurken, Başkan Söğüt’e Başkentteki ziyaretleri sırasında yardımcılarından Levent Yılmaz da eşlik etti. Gerçekleşen görüşme sırasında bakanlık koordinesinde Körfez ilçemizde yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu, başta spor tesisleri olmak üzere ilçeye birçok hizmetin kazandırılacağı bildirildi.

SÖĞÜT TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Söğüt, “Ankara’daki ziyaretlerimiz sırasında Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ı milletvekilimiz Cemil Yaman ile birlikte TBMM’de ziyaret ederek ilçemize yapılacak olan projeleri değerlendirdik. Bakanımıza ve milletvekillerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.