Başkan Kocaman Zabıta’nın 198. Yılını Kutladı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “1-7 Eylül Zabıta Haftası” münasebetiyle Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek mesai arkadaşlarını kutladı. Başkan Kocaman “Başta Kartepe'mizin huzuru ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan zabıta personelimiz olmak üzere, Zabıta Teşkilatımızın 198. Yılını kutluyor, hayırlı görevler diliyorum” dedi. 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı “Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. Tüm ekip arkadaşlarım görevlerini severek ve özveri içerisinde devam ediyorlar. Vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebe anında müdahale edilmektedir. Birlikte görev yaptığım mesai arkadaşlarımın ve tüm Zabıta Teşkilatın haftasını kutluyorum” açıklamasında bulundu.

KOCAMAN TEBRİK ETTİ

Zabıta Teşkilatı’nın 198’nci yıl dönümü münasebetiyle Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’a Belediye Başkan Vekili Orhan Akyüz eşlik etti. Ziyarette konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “İlçemizde huzur ve güvenin teminin de kolluk kuvvetlerimizden sonra zabıtamızın önemli ve özverili bir sorumluluğu vardır. Uzman ve tecrübeli arkadaşlarımız Kartepemize hizmet ediyorlar. Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.