Başkan Gökçe’den Köylerde Temaslar

İlk olarak DERTAŞ Tesisleri’ni ziyaret eden Başkan Gökçe, ardından Tahtalı’da devam eden üstyapı asfalt yol çalışmalarını yerinde inceledi

 

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ İLE PROTOKOL

Her zaman halkın yanında olarak sahadaki çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, bu kez köylerde çeşitli temaslarda bulundu. İshakçılar merkezli köylere giderek bölgede incelemelerde bulunan Başkan Gökçe ilk olarak Derince Belediyesi’nin DERTAŞ Tesisleri’ni ziyaret etti. Bölge halkına katkı sunacak her uygulamaya destek vereceklerini belirten Başkan Gökçe, burada Tarım Kredi Kooperatifi ile protokole de imza attı. Konuyla alakalı bir değerlendirme yapan Başkan Gökçe, “Bölgemizde üretilen ayçiçeğinin DERTAŞ tesislerimizde ücretsiz biçimde depolanması konusunda Tarım Kredi Kooperatifiyle protokol imzaladık. Bölgemizde üretilen bütün tarımsal ürünlere desteğimiz var gücümüzle devam edecek” dedi.

 

TAHTALI OMURLAR’DA ÜSTYAPI DÜZENLEMESİ

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Tarım Kredi Kooperatifi ile imzalanan protokolün ardından Tahtalı Mahallesi’ne gitti. Bölgede devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gökçe, sonrasında Tahtalı Omurlar’da Kadir Altıntaş’ın hanesine konuk oldu. Bölgede yaptıkları temaslarla ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Gökçe “Şehir merkezimizde çalışmalarımız devam ederken bir yandan da köylerimizde ki çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Köylerimizde devam eden üstyapı asfalt yol çalışmalarımızı yerinde inceledik. Bu sıcak havalarda özveriyle çalışan değerli emekçi kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum. Daha sonrasında Tahtalı Omurlar Mahallesinde Kadir Altıntaş abimizin hanesine misafir olduk. Davetleri ve ikramları için kendisine teşekkür ederiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.