Başkan Gökçe Sahada İncelemelerde Bulundu

ELEKTRİK HATLARI İLE İLGİLİ ÇALIŞMA YAPILACAK

İlçe sakinlerinin huzuru ve mutluluğu için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, sürekli sahaya inerek vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteriyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak ilçe genelinde altı ayrı noktada incelemelerde bulundu. İlk olarak Çınarlıkent Sitesi’ni ziyaret eden Başkan Gökçe burada vatandaşlarla sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu. Başkan Gökçe, Çınarlıkent Sitesi’ni ziyaretinin ardından Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Kamuran Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Kamuran Caddesi’nde SEDAŞ tarafından yapılacak olan çalışmalarla birlikte elektrik hatları yer altına çekilerek, güçlendirilecek. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Çınarlı Mahallesi’nde yaptığı incelemelerin ardından Yavuz Sultan Mahallesi’nde bir dizi ziyarette bulundu.

 

DEKORATİF AYDINLATMA VE KALDIRIM DÜZENLEMESİ

Bölgede ilk olarak dekoratif aydınlatmaların yapılacağı Barbaros Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Gökçe, ardından yine dekoratif aydınlatma düzenlemelerinin hayata geçeceği Rıhtım Caddesi’nde çalışma yapılacak bölgeyi ziyaret etti. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, dekoratif aydınlatma çalışması ve kaldırım düzenlemelerinin yapılacağı İbni Sina Mahallesi Fatih Caddesi’nde de incelemelerde bulundu. Başkan Gökçe son olarak Atık Getirme Merkezi’nin inşa edileceği Yenikent Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü garajının altındaki bölgede son durumu inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Taş duvar imalatının başladığı Atık Getirme Merkezi geri dönüşüm noktasında Derince için büyük önem arz ediyor.

 

YENİ MODERN ATIK GETİRME MERKEZİ YAPILIYOR

Bugüne dek Fatih Sultan Mahallesi Osman Gazi Sokak’taki adresinde faaliyetlerini sürdüren Atık Getirme Merkezi’nin yerine Yenikent Mahallesi’ne inşa edilecek olan yeni merkez çok daha kullanışlı ve modern şartlarda hizmet verecek. Yapılacak olan Atık Getirme Merkezi ile evsel atıklar dışında kalan tüm atıklar, türlerine göre burada sınıflandırılarak tekrar geri dönüşüme ve ekonomiye kazandırılacak. Ziyaretleri esnasında vatandaşlarla sohbet ederek, hal, hatır sormayı ihmal etmeyen Başkan Gökçe yaptığı değerlendirmede “Bugün ilçemizin dört bir yanında sahadaydık. Caddelerimiz başta olmak üzere ihtiyaç duyulan noktaları ekiplerimizle birlikte inceledik. Devam eden çalışmalarımız hakkında bilgi aldık. Dekoratif aydınlatma, elektrik altyapısı ve üstyapı iyileştirmeleri için kolları sıvadık. En kısa zamanda çalışmalara başlıyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.