Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

İSTİŞARE VE KOORDİNASYON

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe demokrasinin temel taşı olarak nitelediği muhtarlarla bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundu. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda düzenlenen program Başkan Gökçe’nin yanı sıra Derince Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Nuri Paşa, Mehmet Turan, Belediye Başkan Danışmanı Yılmaz Filiz, mahalle muhtarları ve bazı birim müdürlerinin iştirakiyle gerçekleşti. Muhtarlar Buluşması’nı bundan sonra düzenli aralıklarla yapacaklarını belirten Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Bu toplantılardaki amacımız hem bir araya gelip istişare etmek hem de mahallelerde yaşanan sorunlarla ilgili koordinasyonu, iletişimi sağlamak. Biz zaten gerek ben ve başkan yardımcılarımız gerekse de müdürlerimiz aracılığıyla her gün muhtarlarımız ile istişare halindeyiz. Fakat bu toplantılar koordinasyonu sağlamak açısından önem taşıyor” dedi.

 

HEPİMİZİN TEK BİR AMACI VAR

Muhtarlardan gelecek fikir ve önerilere her zaman açık olduklarını belirten Başkan Gökçe, “Benim en çok önem verdiğim konulardan biri bizlere öneriler sunulması. Sadece yolun yapılması ya da otların biçilmesinden öte muhtarlarımızın mahalleleri ile ilgili fikir ve düşüncelerine her zaman açığız. Mahallelerimizi güzelleştirmek hepimizin asli görevi. Ben muhtarlarımıza gerçekten çok önem veriyorum. Muhtarlarımız ve mahalle sakinleri yapılan işe sahip çıkmalı ki o iş başarılı olsun. Biz hiçbir zaman masa başında proje çizip işte bu projemiz var demeyeceğiz. Bizim yapacağımız projelerin tamamı gerçekçi olacak” dedi. Muhtarlarla ortak akıl anlayışıyla Derince’yi yöneteceklerini belirten Başkan Gökçe, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz, çok değerlisiniz. Hepimizin tek bir amacı var o da Derince’nin güzelleşmesi. 17 mahallemizin tamamında hizmet odaklı çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Muhtarlar da toplantıdan dolayı Başkan Gökçe’ye teşekkür ederek, mahalleler ile ilgili talep ve önerilerini paylaştı.

                                                                                                   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.