Başkan Bekiroğlu, Yandık’ı Tebrik Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılan son değerlendirmelerin ardından İSU Körfez Şube Müdürlüğü görevine atanan Numan Yandık’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Müdür Yandık önceki geçtiğimiz gün de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu ile beraberindeki partilileri ağırladı.

YANDIK TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe yöneticilerinin yanı sıra Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Erdemiş’in de hazır bulunduğu buluşma sırasında Müdür Numan Yandık’ı göreve getirilmesi dolayısıyla tebrik eden İlçe Başkanı Bekiroğlu, “Körfez İSU Şube Müdürlüğüne atanan Numan Yandık müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allah muvaffak etsin. Görevinde kendisine başarılar diliyoruz” dedi. Konukları ile yakından ilgilenen İSU Körfez Şube Müdürü Yandık, MHP’li heyete ziyaretleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.