Hayırsever iş insanı Kocaman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kocaman desteği ile Kocaman Global Denizcilik A.Ş. tarafından Darıca ilçesinde yapılması planlanan 8 derslikli Azize Rabia Kocaman Anaokuluna ait protokol Vali İlhami Aktaş tarafından imzalandı.
Aslan Çimento İlkokulu Bahçesinde 8 derslikli prefabrike bina ile çevre tanziminin yapılacağı Azize Rabia Kocaman Anaokuluna ait protokol Vali İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve Hayırsever iş insanı Kocaman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kocaman tarafından hayırlı olsun dilekleriyle imzalandı.
Valilik makam toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde; Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadık Akar ve Darıca İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Balay hazır bulundu.
İmzalanan protokolün ardından toplantı; Vali İlhami Aktaş’ın ilimize ve eğitim camiasına hayırlı olması temennilerini iletmesi ve toplu hatıra fotoğraf çekiminin gerçekleştirilmesi ile sona erdi.