ASKON Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık Güven Tazeledi

Seçimde, mevcut Başkan Fatih Işık yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladıktan sonra, Fatih Işık şubenin iki yıllık faaliyet raporunu sundu.

Başkan Işık, Genel Kurul öncesi yaptığı konuşmada, ASKON’un “haklı zenginlik” ilkesiyle kurulduğunu ve 1998’den bu yana, hem üyelerine hem de ülke ekonomisine katkı sağladığını belirtti. ASKON’un Türkiye genelinde 13 bini aşkın üyesi ve bir milyonu aşkın istihdamı ile 15 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiğine dikkat çeken Işık, Kocaeli Şubesinin de bu başarıya önemli katkılar sunduğunu vurguladı.

Fatih Işık, ASKON Kocaeli Şubesinin 1. dönem çalışmalarını başarıyla tamamladıklarını, yeni dönemde de Genel Başkan Orhan Aydın ve Teşkilat Başkanı Volkan Kahraman’ın desteğiyle çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Kocaeli’nin, Türkiye’nin imalat sanayisine katkı sağlayan en önemli illerden biri olduğuna dikkat çeken Işık, şehrin otomotiv, kimya ve metal sanayi başta olmak üzere birçok sektörde lider konumda olduğunu belirtti.

 Fatih Işık, Kocaeli’nin sanayi, teknoloji ve lojistik gibi birçok alanda Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunduğunu ayrıca Kocaeli’de faaliyet gösteren 3.585 firmadan 334’ünün yabancı sermayeli olduğunu ve bunların arasında dünya markalarının yer aldığını ifade etti. Kocaeli’nin 2023 yılında 38,01 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini ve kişi başına ihracat miktarının Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu vurguladı.

Son olarak ASKON’un ve ASKON Kocaeli Şubesinin sanayi, eğitim ve ticaret gibi birçok alanda yürüttüğü projelerle ülke ekonomisine katkı sağladığını, yeni dönemde de bu yöndeki çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Işık, “Yeni dönemde yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyor, önceki dönemde görev yapmış arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuşmalarını sonlandırdı.

ASKON Kocaeli Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu sonucunda belirlenen yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:

FATİH IŞIK – YÖNETİM KURULU BAŞKANI

 MESUT KANPARA – YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ

İSA YILGIN – YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

NURULLAH GÜNGÖR- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

VİLDAN AYDIN- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

ERSİN KÜÇÜKATEŞ- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

RECEP BALCI- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

HÜSEYİN KULAÇ- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

MUHARREM TOP - YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

 FURKAN KANPARA- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

SERKAN ÖZER- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

HAKAN SOYLU- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

SAMET GENÇ- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

HÜSEYİN CÜSTAN- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

KADİR ÖZDEMİR- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

EMRULLAH BİLGİN- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

ŞEYHMUS SAYAN- YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

TOLGA KÖROĞLU

MUSTAFA KEMAL

ÇAKAR MUSTAFA

YILDIZ ERDEM KÜÇÜKATEŞ

BEKTAŞ KOÇ

ERAY MERCAN

TİMUR ALAR

 ZEYNEP TOP

ÇİLER ÖNER

SAMET ÖZÇELİK

AYKUT ALPERGİN

YUSUF KOÇ

 ÖZKAN ÜNĞAN

MURAT AKA

DENETİM KURULU ÜYELERİ:

YALÇIN AKA

ÖZGÜR YILDIZ

 AHMET PİLTEN

BERKAN DÜZGÜN

TUNAHAN UÇAR

RECEP ERTAŞ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.