Akbulut Ve Bozkurt  Aileleri Dünür Oldu

Merhume Songül Bozkurt ile Halis Bozkurt’un güzel kızları Elif ile Necla-Mehmet Akbulut çiftinin yakışıklı oğulları Melih, geçtiğimiz gün düzenlenen görkemli bir törenle yaşamlarını birleştirdi.

GENİŞ KATILIM VARDI

Başiskele’de bulunan ve Lastik-İş Sendikası’nın sahibi olduğu Tryp By Wyndham Otel’de gerçekleşen düğün merasimine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, AK Parti İl yöneticilerinden Ömer Efe, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Mehmet Çöven, iş insanları Mehmet Allak ve Doğan Şimşek, AK Parti İlçe yöneticilerinden Erdal Durmuş, AK Parti önceki dönem Meclis Üyesi Mehmet Sayım, Körfezli spor insanı Metin Özkan, STK ve siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI BÜYÜKAKIN KIYDI

Elİf ve Melih’in düğün merasimlerinde çiftin nikahını ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı. Gençlerin nikah şahitleri arasında ise Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Başkanı Nurettin Okudan, AK Partili Ömer Efe ve KTO Başkanı Recep Öztürk gibi isimler yer aldı. Düğün sahipleri Mehmet Akbulut ve Halis Bozkurt tüm konukları ile tek tek ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.