AK Parti’de Başiskele’de  Yeni Başkan Adayı; Başyiğit

İl Başkanı Şahin Talus, her iki isme yönelik teşekkür ve başarı dileklerini iletti

AK Parti’de bir ilçede daha yeni başkan adayı belirlendi. Kendi talebiyle yeni dönemde görev almayacağı açıklanan Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral’ın yerine, genel merkez nezdinde yapılan değerlendirmelerin ardından Mehmet Başyiğit aday olarak atandı. Bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran il başkanı Şahin Talus, Koral’a hizmetleri için teşekkür ederken, yeni başkan adayı Mehmet Başyiğit’e ise başarılar diledi.

TALUS TEBRİK ETTİ

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Teşkilatımızla yaptığımız istişareler ve Genel Merkez mülakatımızın ardından Başiskele İlçe Başkan Adayımız Mehmet Başyiğit olarak belirlendi. Öncelikle bugüne kadar başarıyla görevini yerine getiren ve kongrede bayrağı devredecek olan İlçe Başkanımız Mustafa Koral’a, sürece olgunlukla katkı sunan ilçe başkan aday adaylarımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyor, kongremizin şimdiden güzel Başiskele’mize, şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.