AK Parti Körfez’de Sarıgül İstifa Etti

Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bir duyuruyu paylaşan ve sözlerine besmele ile başlayan Başkan Sarıgül, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

GÖREVDEN AFFINI İSTEDİ

“AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi iş hayatımdaki yoğunluk nedeniyle bırakmış bulunmaktayım. İl Gençlik Kollarımız, Körfez İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve siyasetimizin değerli büyükleri ile yapmış olduğum istişareler sonucu İl Başkanımızdan, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden affımı istedim.

“DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞTIM”

Hayatımın ve gençliğimin en güzel yıllarında bu kutlu davada görev almak nasip oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız omuzlarından bir toz tanesi kadar yük alabilmek için dur durak bilmeden çalıştım. Bu süreçte 31 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Körfez’imizde AK belediyeciliğin devamı için çalışmış olmanın, bu yolda bir nefer olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

“YENİ BAŞKANIMIZIN

DESTEKÇİSİ OLACAĞIM”

İlerleyen süreçte yapılacak olan gençlik kolları kongremizin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor ve bu kutlu bayrağı devralacak yeni gençlik kolları başkanımızın her zaman destekçisi olacağımı belirtmek istiyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.