AK Parti Körfez’de Aysun Demir Bırakıyor!


Genel merkez tarafından başlatılan kongre süreci öncesinde görevinden ayrıldığını ilan eden ve bunu yazılı bir açıklama ile duyuran Demir, 2021 Eylül ayında kadın kolları başkanlığına atandığını, bu geçen sürede önemli hizmetleri teşkilatına ve kadın kolları yapılanmasına kazandırdığına vurgu yaptı.

“HAKKINIZI HELAL EDİN!”

Körfez, Kocaeli ve ülkemiz için çaba gösterdiğini dile getiren Aysun Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Makamlar, mevkiler milletimize hizmet edebilme imkanlarıdır. Her daim şehrime ve şehrimin insanlarına faydalı olabilmek için çalıştık. Elbette eksiklerimiz ya da yetişemediklerimiz olmuştur. Hiçbir karşılık beklemeden yaptığımız görevimizden müsaademi istedim. Tüm teşkilatıma, dostlarıma varsa hakkımı helal ediyorum. Bu dönemde kırdığım, üzdüğüm insanlar varsa onlardan da haklarını helal etmelerini istiyorum.”

KONGRE 8 KASIM’DA

İstifası sonrasında partide ilçe kadın kolları başkanlığı için aday adaylığı sürecinin başladığını da hatırlatan Demir: “Yeni arkadaşımız göreve seçilinceye görevimin başında kalacağım. Teşkilatımıza yeni bir heyecan katmak, davamızın bayrağını devralıp ileriye taşıyacak yeni arkadaşlarımıza yol açmak için bu kararı aldık. Bu vesile ile 8 Kasım Cuma günü yapılacak olan AK Parti Körfez İlçe kongremiz için 16 Ekim Çarşamba günü ilçe binamızda temayül yoklamamızı yapacağız. Yeni başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.”

SIRAYLA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu arada açıklamasının son bölümünde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İl Başkanı Şahin Talus, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, bir süre önce gençlik kolları başkanlığından istifa eden Ahmet Sarıgül, parti yöneticileri, meclis üyeleri, kadın kolları yönetimi, mahalle teşkilatları, milletvekilleri ve teşkilatın tüm kademelerinde görev yapan isimler ile Körfez halkına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.