AK Parti Körfez’de 150 Yeni  Üyeye Rozetleri Takıldı

AK Parti’de en başarılı kadın kolları yapılanmalarından birine sahip olan Körfez ilçe Kadın Kolları yönetimi, son çalışmalarında partilerine 150 yeni ismi kazandırdı. Aysun Demir başkanlığındaki partili kadınlar, partiye katılan 150 yeni üye için geçtiğimiz günlerde ilçe binasında bir tören düzenledi.

BURSA VEKİLİ KATILDI

Gerçekleşen tören sırasında yeni üyelere rozetleri parti protokolü tarafından takılırken, programa çok sayıda isim katıldı. Rozet töreninde AK Parti Bursa  Milletvekili Mustafa Yavuz, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, meclis üyeleri, parti yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

DEMİR VE OKUDAN SELAMLADI

Törende konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, teşkilat olarak her geçen gün daha da büyüdüklerini ve güçlendiklerini dile getirdi. İlçe Başkanı Nurettin Okudan ise parti yönetimi olarak kadın kolları yönetiminin azim ve çalışmaları ile güçlerine güç kattıklarını, teşkilat olarak yeni üyelerin desteği ile geleceğe daha kararlı bir şekilde yürüyeceklerini ifade etti.

“TEŞKİLATIMIZ ARTIK DAHA GÜÇLÜ”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise konuşmasında, “Kadın kollarımız güçlü bir karakter ortaya koyuyor. Bugün de aramıza katılan yeni dostlarımızla AK Parti ailemiz her zamanki gibi gücünü ve etkisini hissettirmeye devam ediyor. Bizimle birlikte yol yürüyecek olan tüm dostlarımıza aramıza hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

“YENİ BİR İKTİDAR YOLUNU AÇIYORUZ”

Programda son olarak konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz da genel merkez nezdinde Kocaeli teşkilatlarının çok özel bir yerde olduğunu dile getirdi. Yavuz, “Kocaeli teşkilatımızda Körfez İlçemizin de ayrı bir yeri olduğunu görüyorum. Bu vesile ile aramıza katılan yeni üyelerimize hoş geldiniz diyor, kendilerinin desteği, azmi ve kararlılığı ile yeni bir iktidar yolunun bizim için açıldığını ifade ediyorum” açıklamasında bulundu.


 


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.