AK Parti Körfez Delegelerle Yemekte Buluştu

Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve 400 delegenin neredeyse tamamının katıldığı toplantıya; AKP İl Başkanı Şahin Talus, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, il yöneticileri, meclis üyeleri ile delegeler katıldı.

PARTİLİLERİ SELAMLADILAR

Toplantının açılışında konuşan ilçe başkanı Nurettin Okudan, 27 Ekim Pazar günü yapılacak olan kongreye delegasyonun ve partililerin büyük ilgi göstermesini beklediklerini, teşkilatlar olarak bu önemli gün öncesinde birlik ve beraberliklerinin zirvede olduğunu dile getirdi. Okudan’ın ardından konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt ise AK Parti teşkilatlarının her zaman bir ve beraber hareket ettiklerini dile getirdi.

OKUDAN İLE DEVAM

Son olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ise konuşmasında, genel merkezin takdiri ve onayı ile mevcut ilçe başkanı olan Nurettin Okudan ile bundan sonraki süreçte birlikte yol yürümeye devam edeceklerini dile getirdi. Talus, “Bu kongrede Körfez teşkilatımız ne kadar güçlü ve kararlı olduğunu bir kez daha gösterecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.