AK Parti Kartepe’de Bayrağı  Murat Yılmaz Devraldı

AK Parti Kartepe İlçe Başkanlığı’nın 6. olağan genel kurulu önceki gün Kartepe Uzunçiflik Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Kartepe’de mevcut başkan Sadık Yılmaz’ın yeniden aday olmadığı kongrede genel merkez tarafından başkan adayı olarak Murat Yılmaz ismi üzerinde uzlaşılmıştı. Tek liste ile yapılan kongrede 30 kişilik ilçe ana kademe yönetimi ve 44 il delegesi belirlendi.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Olağan kongrede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri’nin yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar, eski il başkanlarından Şemsettin Ceyhan ve Mehmet Ellibeş ile çok sayıda partili katıldı.

“KARTEPE ZOR BÖLGE”

Toplantıda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “İlçemizin geldiği noktayı bugün hepimiz görebiliyoruz. Kartepe artık bölgemizin lider ilçelerinden biridir. Bunlar gerçekleşirken Kartepe’ye hizmet etmenin kolay olmadığını söylemek istiyorum. Biz bugünlere kadar bu ilçeyi ve bu ilçenin siyasetini getirdik bundan sonra da Murat kardeşimizin teşkilat liderliğiyle hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ DÖNEMİNDE BÜYÜK HİZMETLER YAPILDI”

Kocaman’ın ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise şunları söyledi: “İktidar olmak kolay değil, iktidarda kalmak zordur. Şunu unutmayın; ne kadar çalışırsanız çalışın bizler kusurlu insanlarız ama asıl olan niyettir. Bu yolda yorulmadan, tembellik etmeden, umutsuzluğa düşmeden gayretle çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti’nin 22 yıldır bu ülkeye kazandırdıkları emsal hiçbir dönemle kıyaslanamayacak kadar fazladır. İtiraf edemeseler de bunun farkındalar. Kocaeli’de de her şey ortada.

“ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ ZOR GEÇECEK”

Büyükakın’ın ardından söz alan AK Parti Milletvekili Sami Çakır, “Eğer biz bir ve beraber durursak aramıza kimse giremez. Bazı dönemlerde beklemediğimiz seçim sonuçları alabiliriz, fakat bu bize yılgınlık vermemeli. Kartepe’de Sadık kardeşim görevi Murat Yılmaz’a bırakıyor, bu bir bayrak yarışıdır. Biz sağladığımız bu birlik ve beraberliği bozmamalıyız. Zor bir süreç bizleri bekliyor” diye konuştu.

TALUS, FİLİSTİN’İ ANLATTI

İl Başkanı Şahin Talus da konuşmasında parti içinde küslük yaşanmaması için daha çok çalışacaklarını dile getirdi. Talus konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Vahşet artık bizim sınırlarımızdan da görülmeye başlandı. Yaşananlar karşısında bile hala birileri ülkemize bir tehdidin bulunmadığını söyleyebiliyorlar. Ülkemizin topraklarına göz dikiyorlar. Biz bu hayasız akını geçmişte Çanakkale’de yendik. Kartepe’de milletin cephesini kuracağız. Kartepe’de teşkilatımız verdiği sözü tuttu ve yerel seçimi rahat ve farklı bir şekilde kazandı. Bundan sonra işimiz daha zor. Sadık başkanımız teşkilatının başında 13 yıl boyunca emek verdi, emekleri için teşekkür ediyorum.”

“KOCAELİ, TÜRKİYE’NİN ÜRETİM MERKEZİDİR”

Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu bölgeye ayrı bir sevgimiz var. Türkiye’nin üretim, beyin merkezinde bulunmaktan dolayı mutlu ve gururluyum. Sadık başkanı; bütün çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Kongreler davamızı hatırladığımız önemli buluşmalar. Bizim davamız çok rahat tanımlayabildiğimiz bir davadır.”

YÖNETİM KURULU

Murat YILMAZ (Başkan)

Kayhan BAYSAL

Muhammed DUMAN

Faruk DEMİRALAY

Mehmet TAŞPINAR

Mahmut Sıddık YILMAZ

İlhan SAKIN

Özgür TETİKER

Çenk GÜNGÖRMÜŞ

Ömer Faruk YILDIZ

Gökhan KOCA

Hediye YAYKINLI

Nihat Erim DİZDAROĞLU

Canan ÖRSSEVEN

Zeynep ÇİFTÇİ

Yeşim OKTAY

İsmail AKSUT

Serkan ŞENGÜL

Emrullah KÜÇÜK

Ramazan ÇEÇEN

Kemali ÜNLÜ

Fatih GÜNEL

Murat YILMAZ

Ahmet HALİM

Mehmet TANTA

Muhammet AKÇAİR

Eyüp ALPAR

Nihat KILIÇ

Gamze MEMİŞOĞLU

İdris SOYYİĞİT

İL DELEGELERİ

Sadık YILMAZ

Murat YILMAZ

Mustafa KOCAMAN

Gültekin GÖRÜM

Hasan KANDAZ

Şükrü KARABALIK

Elif DURMUŞ

Abdullah SUNGUR

Ali KOÇ

Muhammet DUMAN

Asım Yasin DURAY

Ahmet SAĞIRKAYA

Emine TANDOĞAN ÖZDEMİR

Emre AYDIN

Ergün BERDAN

Murat UMUT

Murat SOYER

Fahim KILIÇ

Faruk BAYSAL

Fatih BAL

Yüksel DİLEK

Habip SARMAN

Hakkı TANDOĞAN

Niyazi AYDIN

Şemistan SUBAŞI

Kadir ŞAHİN

Mehmet TAHTA

Mete AYDIN

Mustafa SALMAN

Hüseyin Ahmet ÖZTÜRK

Nihat ASLAN

Orhan ARIKAN

Özcan AKTOPRAK

Salih SİNANOĞLU

Selahattin KARAGÖZ

Selim BALABAN

Nebahat KILIÇ

Şaban ÖZER

Şemsi AKTOPRAK

Mesut ÖÇBE

Yasemin Ağra ALEMDAR

Mustafa ÖZDEMİR

Zafer ARAT

Mehmet BALABAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.