AK Parti Darıca’da Şakar’la Devam

Parti genel merkezinin yeniden ve tek aday olarak belirlediği mevcut başkan Köksal Şakar’ın karşısına, partinin ilçedeki eski gençlik kolları başkanlarından biri olan Gökmen Hastürk aday oldu. Hastürk’ün hazırladığı aday yönetiminden bir kişinin haberi olmadan isminin yazıldığı iddiası ile Hastürk’ün listesi kabul edilmedi ve kongre tek liste ile yapıldı.

GENİŞ KATILIM VARDI

Delegelerin oylarını kullanmasının ardından Köksal Şakar başkanlığındaki 30 kişilik yönetim kurulu ile 62 kişilik il delegesi belirlendi. Yoğun katılımın olduğu kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, parti protokolü, siyasi parti ilçe başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

ŞAKAR, FİLİSTİN’İ ANLATTI

Programda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunduğu kongrede ilk olarak konuşan başkan adayı Köksal Şakar, Filistin’de yaşanan İsrail saldırılarında hayatını kaybedenleri anarak sözlerine başladı ve kongreye katılan tüm partililere teşekkür etti. Daha sonra konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise ilçelerinde son yerel seçimi üstün bir çaba ile kazandıklarını dile getirerek “Bu başa teşkilatımız sayesinde elde edildi. İlçe Başkanımız güven tazeleyecek, kendisine yeni dönem için başarılar diliyorum” diye konuştu.

“ŞAKAR DAHA GÜÇLÜ KOŞACAK”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Salonda büyük bir coşku ve heyecan var. Bu ekiple Köksal başkanımız daha hızlı koşacak inşallah. Başkanımızı ve yeni yönetimini tebrik ediyorum.” Milletvekili Veysel Tipioğlu da AKP iktidarı olarak hem yerelde ve hem de genelde büyük adımlar attıklarını dile getirdi. Toplantıdaki konuşmasında kongre sürecine Kartepe ile başladıklarını ve ardından Darıca ile devam ettiklerini dile getiren İl Başkanı Şahin Talus da konuşmasında partililere şu sözlerle seslendi:

“GÖREV İSTENMEZ, VERİLİR”

“Partimizde görev istenmez, verilir. Tüm badireleri birlik ve beraberliğimizle atlattık. Filistin’de masum insanların öldüğü, insanlığın ise katledildiği bir vahşet yaşanıyor. Türkiye olarak biz her zaman yüksek sesle konuşmalıyız. Biz hep birlikte Darıca ve Türkiye olacağız. Köksal başkanımla birlikte durmak yok, yola devam.” Son olarak konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen da gençlerin “Bir Şarkısın Sen” şarkısı ile sahneye çıktı. Şen de konuşmasında kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajları verdi ve seçilen yeni ilçe yönetimini tebrik etti.

KÖKSAL ŞAKAR’IN LİSTESİ

Köksal ŞAKAR

Ali GÜLER

Atilla KARADEMİR

Aydın DİLAVER

Bedirhan BALCI

Burak Emre DOĞAN

Büşra Nur DALMA

Doğan BAKIR

Emine BİNGÖL

Ersin ERİK

Fatma DUMAN

Fethi HENEK

İsa BAYLAN

İsmail TORUN

İzzet KARDEŞ

Melike BOZKURT

Mehmet GÖKBURUN

Mesut UZUNKALA

Metin UZUNBURUN

Muhammet ÇETİNKAYA

Murat AÇIKGÖZ

Mustafa AYKURT

Nafi UĞUR

Ömer AYDEMİR

Samet BİLGEN

Savaş YAŞAR

Serhat ZENGİN

Seyhan TAŞTAN

Yasemin CİVEK

Zeynep AYDIN

İL DELEGELERİ

Köksal ŞAKAR

Muzaffer BIYIK

Ufuk ACAY

İbrahim PEHLİVAN

Mehmet Ali OKUR

Şükrü KARABACAK

Orhan PALA

Arif AKÜZÜM

Serhat ZENGİN

Burak Emre DOĞAN

Şaban AYDIN

Sadık ÖZTÜRK

Hülya KODEK

Cengizhan RAMAZANOĞLU

Murat ARSLAN

İsmail TORUN

Mevlüt KOCAGÖZ

Sinan AĞYAR

Muhammet ÇETİNKAYA

Mehmet AKBULUT

Metin KILIÇ

Ayhan Naci YILMAZ

Ahmet Hakan HOCAOĞLU

Muhammet GÜLENÇ

İrşadi BAKIR

Harun UZUN

Galip ALAN

Turan YURDAKUL

Yılmaz KİRİŞ

Yunus OCAK

Seyhan TAŞTAN

Uğur GÜL

Gökhan ÖKSÜZ

Yusuf AKTAŞ

Nafiz ÇIĞLIK

Aykut CİVEK

Mesut KOCA

Emine BİNGÖL

Mustafa AKA

Sevgi TAKAN

Selami KOLCU

Yusuf AKPUNAR

Sebahattin KARAYILAN

İsa BAYLAN

Ersin ERİK

Yunus ARDIÇ

Kemal KAVAL

Ülkü ŞAHİN

Fatih ÇETİNKAYA

Mehmet ARSLAN

Adem TAŞÇI

Nusrettin Subaşı

Sıddık TOPAL

Yusuf AYAZ

Ahmet GÜLER

Recep Ali YILDIRIM

Bahattin DEMİRCAN

Metohan TAŞTEPE

Recep AYDIN

Hızır BİLGİN

Nuran KURŞUN

Oğuz MİCAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.