Ağrılılarda Yeni Başkan Vedat Kılıç

Mevcut başkan Nurettin Kaplan’ın yeni dönem için aday olmadığı kongrede iki isim üyelerin karşısına başkan adayı olarak çıktı. İsrafil Allak ile Vedat Kılıç, yönetim kurulları ile göreve talip olan isimler oldular.

KILIÇ SEÇİMİ KAZANDI

Üyelerin büyük ilgi gösterdiği genel kurul sonunda üyelerin büyük desteğini alan Vedat Kılıç derneğin yeni başkanı seçildi. Kullanılan geçerli oyların 100’ünü alan Kılıç, yaptığı teşekkür konuşmasında ise “Bundan sonra derneğimizi çok daha ileri noktaya taşıyacağız. Güçlü bir birliktelikle Ağrılıların sesinin daha gür bir şekilde çıkmasının mücadelesini vereceğiz” açıklamasında bulundu.

ALLAK 80 OY ALDI

Bu arada kongrede başkanlığa aday olan bir diğer aday olan İsrafil Allak’a ile seçimde 80 oy çıktı. Seçimlerin tamamlanmasının ardından önceki dönem başkanı Nurettin Kaplan, hem başkan seçilen Vedat Kılıç’ın ve hem de rakibi İsrafil Allak’ın elini kaldırarak “Bu kongrenin kaybedeni yok” dedi ve üyeleri selamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.