19 Ekim Muhtarlar Gününde Vali İlhami Aktaş'a Anlamlı Ziyaret

Vali İlhami Aktaş, vatandaşımız ile kamu arasında bir köprü görevi gören, Kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesini sağlayan muhtarlarımıza ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Uğur Şahin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Şube Müdürü Berkit Karahan, İl İdare ve Denetim Müdürü Nuran Sağlam, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Sevgi Koyun, Başiskele İlçesinden; Döngel, Seymen, Sepetli Pınar, Havuzlubahçe, Serdar, Kullar Tepecik, Yuvacık Yakacık, Körfez mahalle muhtarları ile İzmit İlçesinden; Süverler, Kulmahmut, Karaabdülbaki, Malta, Yassıbağ, Çukurbağ, Tavşantepe, Kuruçeşme Fatih, Gündoğdu, Fatih, Fevzi Çakmak, Cumhuriyet, Kadıköy, Tüysüzler, Yahya Kaptan mahalle muhtarları katıldı.

Kabullerinden dolayı teşekkür ederek kendisine çiçek takdiminde bulunan kurum yetkilileri ve muhtarlarımızla bir süre görüşme gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş, tüm muhtarların Muhtarlar gününü tebrik ederek, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.