banner2779
banner2752
banner2750

Yetimlerimiz bize  Allah'ın emaneti


Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla ilçedeki yetim çocukları iftarda ağırladı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen iftara katılım yoğun olurken, Başkan İsmail Baran da masaları tek tek dolaşarak çocuklarla sohbet etti. Çocuklar da Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile fotoğraf çektirerek bu güzel anı ölümsüzleştirdi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Adaletin, hakkaniyet ve hukukun, barış ve huzurun küreselleşemediğini bunların yerine savaşların, silahların küreselleştiğini belirten Başkan İsmail Baran, bu acı tablonun en büyük kurbanının masum çocuklar olduğunu kaydetti. Başkan Baran, "Bugün burada bulunan tüm öğrencilerimizin, yetimlerimizin ve velilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz.

SAHİP ÇIKACAĞIZ
İnanıyorum ki onların içerisinden kendi yaşadıkları zorlukları başkalarına yaşatmayacak,  iyiyi doğruyu ve güzeli yaşayacak ve yaşatacak güzel bir nesil gelmektedir. Yetimler Allah’ın topluma emri ve emanetleridir. Bizler de bu emanete dün olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751