Şevval Yarar için  önemli armağan
 Bugüne kadar elde ettiği başarılar nedeniyle defalarca altın ve madalya hediyeleri alan Şevval Yarar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli ziyareti sırasında verdiği armağanın aldığı en değerli hediye oluğunu söylüyor.

Şevval Yarar, aldığı altının maddi değerinin değil manevi değerinin büyük olduğunu ve hayatı boyunca saklayacağını söyleyerek, ‘’Bu armağan bana yaptığım sporda daha büyük güç verdi. Daha büyük başarılarla ülkeme layık olmaya devam edeceğim’’ dedi. Şevval Yarar, son olarak Peru’da düzenlenen Dünya şampiyonasın da bir gümüş, bir de bronz madalya almıştı. Yarar, ayrıca Dünya Şampiyonasında şimdiye kadar Yıldız Bayanlar Katogorisinde Madalya alan ilk Türk Sporcu olarak tarihe geçmişti. 


Dünya Taekvondo Şampiyonasında çifte Madalya alarak tarihe geçen Körfez'li Milli 
Taekvondocu Şevval Yarar , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Tarafından 
tebrik edilerek ödüllendirdi. Yarar,şampiyonada Yıldız Bayanlar Katogorisinde
Madalya alan ilk Türk Sporcusu Olarak da  tarihe geçti. Erdoğan''Şevvalciğim seneye Dünya Şampiyonluğunu bekliyorum. dedi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817