Nevruz Bayramı Körfez’de kutlanacak
 Davetiyelerinin dağıtılmasına başlanan ve ‘’Türk Dünyası Nevruz Bayramı Kutlaması’’ adı verilen etkinliği, Körfez Azarbeycan Kültür ve Spor Kulübü, Dünya Karapapak Türkleri Birliği, Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı, Kars Dikme Köylüleri Derneği ve Akçakale Derneği ortaklaşa düzenlediler.

Körfez Azarbeycan Kültür ve Spor Kulübü Başkan yardımcısı Ali Can Kazgan, Tütünçiftlik Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da yapılacak olan geceye tüm Körfez halkının davetli olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içinde kutlamaların yapılacağını söyledi. Gecede, Aşık Maksut Feryadi ve Mehmet Akbulut’un yanı sıra sürpriz bir ulusal sanatçı, folklor gösterileri, şiir okumaları ve kısa konuşmaların yapılması gibi etkinlikler yapılacak. Gecede, Ergenekon’dan çıkışı temsilen de çekiç ve örsle demir dövülecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817