Motosiklet kazası bir  Genci daha aldı

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza Tepetarla mevkiinde D-100 Karayolu meydana geldi. Amatör Spor kulüplerinden Şirinspor’da oynayan Oğuzhan Subaşı (25) adlı genç futbolcu,  İzmit istikametine doğru seyrederken, aracın hakimiyetini kaybetti ve önünde seyreden otomobile arkadan vurdu. Çarpma sonrasında savrulan motosiklet sürücüsü Oğuzhan Subaşı ve arkasında oturan Atilla Varol (22) yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç futbolcu tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Motosiklette bulunan diğer yaralı Atilla Varol ise Seka Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Genç futbolcunun aynı zamanda bir müzik gurubunda da yer aldığı ve ölümüyle kendisini sevenleri üzdüğü belirtildi.

Kartepe Derbent’te oturan genç futbolcunun yapılan otopsiden sonra yarın toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817