banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İlyas Şeker, “Körfez'de ne vaat edildiyse yerine getiriliyor“

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu AK Parti Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Erzurum Çat İlçesi ve Civarı Köyleri Derneği’nin kahvaltısına konuk oldu. Dernek Başkanı Erdal Durmuş ve yönetiminin ev sahipliğindeki kahvaltıda ilk olarak konuşan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, “Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyen ihanet şebekesine, iç güçlere ve maşalarına fırsat vermesin. 16 Nisan’da bu halk Türkiye’nin büyümesini istemeyen o ihanet şebekesine bir kez daha dersini verecek” dedi.

ARİFE TARİF GEREKMEZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da konuşmasında 16 Nisan’daki seçime değinerek, “54 günlük süreci çok iyi değerlendireceğiz. Erzurumlu hemşerilerimiz olarak sizlerin de üzerinize düşeni yapacağınıza inanıyorum. Erzurumlular vatan diyince, millet diyince, bayrak diyince duyarlılığını göstermiştir. Zaten arife tarif gerekmez.  Bu memleketin altını oymak isteyen hainler var. Ama 16 Nisan’da tüm şer odaklarına rağmen Türkiye şaha kalkacaktır” ifadelerini kullandı.

SÖZLERİN ÜSTÜNE YATMADIK

Milletvekili İlyas Şeker de AK Parti’nin belediyecilik anlayışına değinerek, “Körfez’de olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanında belediyelerimizin çalışmaları var. Başkanımıza söz verdiği projeleri tek tek hayata geçirdiği için teşekkür ediyorum. Seçim öncesi diğer partiler de ‘şunu yapacağız, bunu yapacağız’ diyor. Ama biz nede olsa ‘vatandaş unutmuştur’ diyerek kulağımızın üzerine yatmıyoruz. Her gittiğimiz yer de yapamayacağımız proje sayısı yüzde 1’i bulmuyor.

YÜZDE 70’İ TAMAMLANMIŞ

Yüzde 70’e yakın kısmı 3 yılda bitmiş. Geriye kalan yüzde 30’luk kısmı var oda tamamlanacaktır. AK Parti olarak en büyük özelliğimiz de bu zaten; Vatandaşı aldatmamak. Bugüne kadar hükümet olarak verdiğimiz sözleri tuttuk. Hatta belediyelerde şunu da gördük; Söz vermediğimiz halde yaptığımız birçok projemiz var. Ülkenin nereden nereye geldiğini hep beraber görüyoruz” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826