İlimtepe hak ettiği  hizmeti görüyor

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe’de devam eden projeleri yerinde incelemek için bölgedeydi. İlimtepe’de yapımı devam eden duble yol çalışması hakkında bilgiler alan Başkan İsmail Baran, daha sonra bölgeye ayrı bir değer katacak olan İlimtepe Kültür Merkezi’nin inşaatına gitti. Başkan Baran burada yapım ve gelinen noktayla ilgili olarak yetkililerden geniş bilgi aldı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan İsmail Baran projeleri incelemesi sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baran bölgede hayata geçen yatırımlar ve yapımı planlanan projelerle ilgili olarak bilgiler aktarırken, vatandaşlar da kendisine teşekkür etti. Vatandaşlar, “Yapılan yatırımlar İlimtepe’nin çekim gücünü daha da arttırdı. Bu konuda sizlere gerçekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

DAHA BAŞLANGIÇ…

Başkan Baran da İlimtepe’nin Körfez’in geleceği olduğunu belirterek, “İlimtepe, Körfez için gerçekten önemli. Çünkü burası ilçenin geleceği. Yeni yaşam alanlarını imara açtık. TOKİ’nin bir projesi var. Bizlerin 2018’de bir üniversite kurma projemiz var. Yani İlimtepe için daha yapacak çok işimiz var” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817