Hasan Basri Güzeloğlu’ndan Veda Ziyareti
 Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Vali Güzeloğlu’nu kapıda karşıladılar.

 

“Diyarbakır’da da Adından Söz Ettirecek”

Kocaeli’de 2014 yılından bu yana görev yapan ve özellikle eğitim konusunda birçok başarıya imza atan Vali Güzeloğlu geçtiğimiz gün yayınlanan Valiler Kararnamesiyle Diyarbakır Valiliği’ne atandı. Vali Güzeloğlu Kocaeli’den ayrılmadan önce veda ziyaretlerine başladı ve Körfez Ticaret Odası’na ziyarette bulundu. Vali Güzeloğlu’nu makamında ağırlayan Moralı “İlimizde birçok ilklere imza atan Sayın Valimize teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle Kocaeli’de görevde bulunduğu süre içerisinde ilimizin eğitim seviyesiyle ilgili yaptığı çalışmalarla bizlere de örnek olmuştur. Mayıs ayında kendisi odamıza konuk olmuş ve Kocaeli’de eğitimde gelinen seviye hakkında bilgilendirme yapmıştır. Sayın Valimiz en değerli varlığın bilgi olduğunu, eğitimin her zaman önceliğimiz olması gerektiğini bizlere vurgulamıştı. Kendisi de yaptığı çalışmalar sayesinde okul öncesi eğitimde Türkiye’de birinci sırada olduğumuzu söylemişti. Görevde bulunduğu süre içerisinde bu denli başarı kaydeden Sayın Valimiz atandığı Diyarbakır ilimizde de öncü olacak ve orada da yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettirecektir.”dedi ve Vali Güzeloğlu’na hatıra olarak Hereke Halısı takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817