banner2779
banner2752
banner2750

 DOĞAN, ENGELLİ KONUSUNDA HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR

Engelli Dernek Başkanların, Rehabilitasyon Merkezleri yetkililerin, engelli çalıştırma kontenjanı olmadığı halde engelli istihdamı sağlayan firma yetkililerinin, engelli vatandaşları indirim sağlayan hastane yetkililerinin ağırlandığı iftara İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz,  İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev, Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Mehmet Kars ta yer aldı.

Başkan Doğan yaptığı konuşmada engellilere yönelik yapılan çalışmalarda herkesin üzerine önemli görevler düşütünü belirterek “öncelikle engellilerimizin hayatlarını kolaylaştıran, onların yaşamlarını en güzel şekilde sürdürmelerini sağlamada desteklerini esirgemeyen dernek ve kurumlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.

 

ENGELLİLER HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ OLDU

 

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren engelliler her zaman önceliğimiz oldu.  Sizlerin de desteğinizle çok güzel işlere imza atarak engelli kardeşlerimizin engellerini büyük ölçüde ortadan kaldırdık, kaldırmaya da devam ediyoruz.  Engellilere yönelik çalışmalarında “samimice engelli dostu olan, her adımda engellileri göz önüne alın” diyen sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman rehberimiz oldu.

 

ÖNEMLİ AŞAMALAR KAT ETTİK

 

Belki Türkiye’ye örnek çok önemli çalışmaları hayata geçirdik ama bu yetmez. Engellilere yönelik yapacak daha çok işimiz var. Engelli konusunda şehrimiz ve ülkemizde önemli aşamalar kat ettik.  Artık şehirlerimizi yapılandırırken, her türlü engelli kardeşimizi göz önüne alma zorunluluğumuz var. Buna gayret ediyoruz. İş hayatına getirilen kanunla ki, o kanunun da alt komisyonun da görev alan biri olarak,  yasanın getirdiği avantajlar, biz belediyelerin getirdiği hizmetleriyle daha da iyiyiz. Bu alanda daha yapacak çok işimiz var. İstiyoruz ki, hiçbir engel kalmasın, şehrimiz tamamen engelsiz bir şehir olsun.

 

GÖNÜLLRDE ENGEL OLMASIN

 

Biz, İzmit Belediyesi olarak, bu alandaki çalışmamızı, mücadelemizi sürdüreceğiz. Engelsiz parklar yapıyoruz. Down sendromlu evlatlarımız için bir kafe yaptık, önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğiz.   Açacağımız kafede onlarla çay içeceğiz, kahve içeceğiz, onlar bize güzel ikramlarda bulunacaklar. Önemli olan gönüllerimizde engel olmasın” dedi.

 

PLAKET VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından engelli çalıştırma kontenjanı olmadığı halde engelli istihdamı sağlayan Ahsen A.Ş ile İzboy A.Ş’ye, engelli vatandaşlar için sağlık indirimi yapan Özel Cihan Hastanesi, Medikal Park Hastanesi, Özel Kocaeli Tıp Merkezi, Romatem Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Fizomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine plaketleri verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751