banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Bir anlık dalgınlık Yatağa bağladı.

Tamamen yatağa bağlı olarak yaşamaya çalışan Gürkan Aydınoğlu, iki küçük çocuğuna yeniden sarılabilmek ve ailesinin geçimini temin edebilmek için yardımseverlerin desteğini bekliyor. Yaklaşık 40 gün önce meydana gelen olayda, alüminyum doğrama ustası olan Gürkan Aydınoğlu, balkonda çalışırken elindeki parçanın yüksek gerilim akımı çekmesiyle ağır yaralanmıştı. Vücudunun yüzde 80’ı yanan ve iki kolu ile bacakları patlayan 36 yaşındaki genç adam, günlerce devam eden yoğun bakım tedavisi ile ölümü yendi. Ancak, iki kolu da onarılamayacak oranda hasar gördüğü için sol kolu omuzdan, sağ kolu dirsekten kesildi. İki bacağında da hasar meydana gelen ama ayaklarını kullanamayan ve yürüyemeyen Gürkan Aydınoğlu tamamen yatağa bağlı hale geldi.

Yoğun bakımdan yarım insan olarak çıkan Aydınoğlu, kaybettiği kol ve bacaklarının üzüntüsünü yaşarken, bir taraftan da tedavi masrafları, geçim sıkıntısı ve Mert (11), Kerim (8) adlı küçük çocuklarının bakım sıkıntısıyla çırpınmaya başladı.

Protez umudu

İki kolunu tamamen, bacaklarını da kısmen kaybeden Gürkan Aydınoğlu’nun en azından bir koluna hareketli, diğerine de sabit protez takılabileceği müjdesi verildi. Bu arada, ayaklarının da yapılacak fizik tedavi ile zamanla en azından yürüyebilecek kadar düzelebileceği müjdesi verildi.

Gürkan Aydınoğlu, talihsiz olay yaşandığı sırada işyeri açmaya hazırlandığını ve bu nedenle de henüz daha sosyal güvence içinde olmadığını belirterek, tedavilerin de kendisi için yük olduğunu, başka bir gelirleri olmadığı için protez alma şansı bulunmadığını belirtiyor. Eşi Leyla Aydınoğlu ile birlikte çaresiz kalan genç adam, bir ptotez için yaklaşık 60 bin lira istendiğini bunu bulma şansı olmadığını ifade ederek, ‘’Bir hayırseverin yardımına çok muhtacız. Yeniden çalışmak, çocuklarıma sarılmak ve yürümek istiyorum. Bırakın protezi almayı, normal tedavi masraflarını bile yardımlarla karşılayabiliyorum. İki çocuğum da büyüme ve eğitim çağında, beni yeniden hayata ve protez de olsa iki kola kavuşturacak yardımseverlere yalvarıyorum, ne olur bize sahip çıkın. Sayın Cumhurbaşkanıma yalvarıyorum, ne olur beni ve ailemi yeniden hayata umutla bakacak bu kollara kavuşmama yardımcı olun’’ dedi.

Hesap açıldı

Aydınoğlu ailesinin durumunun incelenmesi ve yapılan başvurunun kabulü ile Türkiye Vakıflar Bankası Körfez Şubesi’nde TR550001500158007305898011 iban nosu ile hesap açıldı ve 3 ay süreyle yardım toplanmasına izin verildi. Ancak, toplanan yardımların yetersiz olduğu ve bir an önce protez için gereken paranın bulunması gerektiği belirtiliyor. Yardımseverlerin hesap numarasına yardımlarını yatırabilecekleri gibi, halen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Aydınoğlu ailesine de 0 531 657 58 99 numaralı telefonla da ulaşabilecekleri belirtiliyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826