banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKANLAR BU DÜĞÜNDE BULUŞTU
 Körfez Belediyesi yan kuruluşlarından olan YARPAŞ A.Ş.’nin Muhasebe Müdürü Mesut Şimşek ile Elif Şimşek çiftinin güzeller güzeli kızları Şehadet Sena, Hekim Şimşek ile Esengül Şimşek çiftinin yakışıklı oğulları Kutlay ile evlendi.  Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen düğüne protokol de büyük ilgi gösterdi.

BAŞKANLAR TAM KADRO DÜĞÜNDE

Düğüne katılan isimler arasında; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, başkan yardımcıları Faruk Denli, Selahattin Kabadayıoğlu, Yüksel Özdemir, eski başkan Yunus Pehlivan, eski başkan yardımcısı Mehmet Şendoğan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, AK Parti İl Yöneticisi Engin Koyun, Körfez Belediye Meclis Üyesi Abdullah Parlak, Yusuf Baki, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, İSU Körfez eski Şube Müdürü Fahrettin Fırat, iş adamı Muhammet Saraç, Recep Öztürk, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Coşkun Kaçar ve Hereke Bölge Koordinatörü Ramazan Tuna vardı.




KAFKAS GÖSTERİSİ

Nikahı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kıyarken, evlilik cüzdanını ise eski başkan Yunus Pehlivan gelin hanıma teslim etti. Nikah ve takı merasiminden sonra Kafkas gösterisi, ateşli şov ve semazen gösterisi sunuldu. Yemekli geçen düğünde her iki tarafın ailesi de misafirlerle yakından ilgilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826