Başkan Baran’dan  ‘VEFA’ İFTARI

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Körfez’in hizmetkârları’ dediği eski belediye başkanları ve belediye meclis üyelerini iftarda ağırladı

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’e bugüne kadar hizmet eden eski belediye başkanları, eski belediye meclis üyeleri ve halen görev yapan meclis üyelerini Hereke Kültür Merkezi’nin bahçesinde iftarda ağırladı. Eşi Bilge Baran ile birlikte davete katılanları tek tek karşılayan Başkan İsmail Baran, masaları da gezerek sohbet etti, hal hatır sordu. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen buluşmada, renkli görüntüler vardı.

200 KİŞİLİK KATILIM

İftar programına; Körfez eski Belediye Başkanı Erhan Yenilmez, Hereke eski Belediye Başkanı Esener Maçil, Kirazlıyalı eski Belediye Başkanları Mehmet Ali Yıldırım ve Cevdet Şahin, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ile yaklaşık 200 kişilik davetli katıldı. İftar sonrası konuşan Başkan İsmail Baran, eski başkanlar Muzaffer Baştopçu ve Yunus Pehlivan’ın iftara gelemediklerini, kendisini arayarak davetlilere selamlarını gönderdiklerini belirtti.

DAHA ÇOK GÖRÜŞECEĞİZ

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin güçlendiği ay olduğunu ifade eden Başkan İsmail Baran, “Bu günleri en iyi şekilde değerlendirmek lazım. Bu kente hizmetleri geçmiş değerli belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz var. Hepsi Körfez’in hizmetkârları. Bizlerin ortak paydası, bu kenti daha da güzelleştirmek. Bu kente emeği geçen, tecrübesi olan sizlerle birçok kez bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız.

BARAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Sizlere yaptığınız hizmetlerden dolayı canı gönülde teşekkür ediyorum. Güzel bir kentte, güzel bir ülkede yaşıyoruz. Tabi bu cennet vatan ülkemizle uğraşanlar var. Sadece bizim değil. Müslüman alemiyle uğraşıyorlar. Bu Ramazan ayı tüm dünyadaki mazlumlara huzur getirir inşallah” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran daha sonra masaları tek tek dolaşarak sohbet ederken, program ilahiler ve tasavvuf müziği eşliğinde devam etti. Eski başkanlar da Başkan İsmail Baran’a geleneksel hale gelen program nedeniyle teşekkür etti.

 





















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817