banner2779
banner2752
banner2750

BARAN; “KARADENİZ HER ZAMAN  VATANINA  SAHİP ÇIKMIŞTIR”
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Karadenizliler Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Hamsi Günü’ne konuk oldu. Dernek Başkanı Hasan Yazıcı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete ayrıca; Milletvekilleri İlyas Şeker ve Zeki Aygün, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı görevini yürütürken Yargıtay Savcılığı görevine getirilen Mustafa Küçük, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve dernek üyeleri katıldı.



TEŞEKKÜRÜ HAK ETTİLER

Kurulan mangallarda pişirilen hamsiler davetlilere ikram edilirken, kısa bir konuşma yapan Başkan İsmail Baran, “Anadolu’muzun bütün insanı güzel ama Karadeniz insanının ayrı bir güzelliği var. Her zaman vatanına, milletine, bayrağına ve sancağına gereken saygı ve hürmette kusur etmemiş, sahip çıkmıştır. Burada bu organizasyonu yapan dernek yönetimimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751