Baran, “Bu millet oyunlarını bozacak”
 Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe, Körfez Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Zeki Kurtuluş ve yönetim kurulu üyeleri Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Başkan İsmail Baran, İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısına değindi.

AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR

Türkiye’nin gelişmesini ve büyümesini dış mihrakların çekemediğini belirten Başkan İsmail Baran, “Dış mihraklar ülkemiz üzerinde türlü türlü oyunu oynuyorlar. Böyle kanlı terör eylemleri yaparak bu milleti yolundan çevirmeye çalışacaklar ama bu millet onların oyununu bozacak. Emellerine de asla ulaşamayacaklar” dedi.

FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Ensar Vakfı’nın faaliyetlerini sürekli takip ettiğini belirten Başkan Baran, “Çalışmalarınızı takdirle izliyorum” dedi. Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe de terör olaylarına değinerek, “Milletimizin 15 Temmuz’da göstermiş olduğu dik duruş bugün de devam edecek ve terör odaklarına o istedikleri fırsatı vermeyecektir” dedi. Efe, “Bizler, Cumhurbaşkanımızın ve ülkemizin yanındayız. Elimizden ne geliyorsa var gücümüzle, fazlasıyla destek vereceğiz” dedi.

BAŞKAN BARAN’A TEŞEKKÜR

İlçe de bulunan dernek ve vakıfların üzerinde büyük bir desteği olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a, Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe ve yönetim kurulu üyeleri teşekkürlerini ifade ettiler. Özcan Efe, “ Kıymetli Belediye Başkanımız yerelde gerçekleştirdiği hizmetler ve vakıflara verdiği destekler ile her platformda anılıyor. Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı ve makamında bizleri ağırladığı için teşekkür ederiz “ dedi.

Ziyaret esnasında Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a çiçek takdim etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817